Winkelen voor cocktailjurken en partijen 10/11/2014 at 8:06 am

Met de zomer achter de rug, is het tijd om een versnelling hoger schakelen voor de komende schema van cocktailparty-gala’s, vermomt, en Homecomings. Er is veel activiteit wenkt in de komende maanden en de helft van het plezier van de partij is in het krijgen van daar.

Bent u er klaar voor?

Terwijl sommige gebeurtenissen werkelijk formeel-white tie, black tie, kunnen lange bruidsjurk op de meeste zullen de meest veelzijdige cocktailjurk nodig. Korter (boven uit thee lengte) en meestal gemaakt van satijn, zijde of chiffon, hoewel de modepolitie je niet arresteren als je het dragen van iets vleiend, flirterig, en plezier.

Vleiend is het sleutelwoord. Je moet weten dat je er goed uitziet. Je moet het gevoel hebben dat je er goed uitziet. Anders zul je te trekken aan je haar, deppen op je neus, en ondergedoken in de loo grootste deel van de nacht. En wat is het punt in dat? Je bent uit om een goede tijd te hebben.

Op zoek naar de juiste cocktailjurk moet leuk zijn, ook. Uw favoriete tijdschriften zijn een goede plek om te beginnen. Hier krijg je een gevoel van wat is daar dit jaar en het uitzoeken van een aantal stijlen die je niet alleen wilt, maar dat je weet dat je goed in kijken. Vergeet niet, modellen en fotografen gaan voor de ongewone omstandigheid. Iets echt in het oog springende.

Maar je leeft en feest in de echte wereld, niet gevangen in één-fractie van een seconde van de unieke film perfectie. Denk er eens over. Zal je vrienden bewonder uw selectie of zie het als te veel? Zult u zich gerust in iets outré voor de duur van de partij zijn?

Dezelfde vuistregel geldt voor film en televisie stijlen. Wat je ziet op het scherm kan dieper duiken of stijgen hoger dan aanvaardbaar is voor een gezellig samenzijn. En scherm acteurs en modellen grotendeels passen hun lichaamsgrootte het oog van de camera’s, die ten minste tien virtuele pond toevoegt. Je hoeft niet uit te hongeren naar een jurk.

feestjurk-bridesire

zie moor feestjurken…

Reality Check

Zoek uit wat je vrienden van plan om te dragen voordat je koopt. Laat hun consensus-en uw budget-begeleiden. Zet jezelf niet in de schulden voor het belang van een partij. Er zullen andere evenementen en jurken, dus als je winkelen met een klein, kijk aan de verzending en spaarzaamheid winkels, die vaak zijn one-of-a-kind, mooie cocktail en feestjurken.

Anders, is het tijd om de winkelcentra, de service-georiënteerde lokale winkels, en uw winkels op de lijn te raken. Er zijn voordelen aan elkaar, en als je de tijd hebt, proeven van elk stopcontact.

Het winkelcentrum biedt u een scala aan warenhuizen en kleinere ketens om uit te kiezen. Heb je een verscheidenheid van bronnen allemaal op een plek om te zien en te vergelijken. Maak een dag van het en u zult beginnen om een beperking van de mogelijkheden. Probeer uw favorieten op. Houd notities zodat je beter herinneren wat je zag en hoe je je voelde over elke jurk. Maak foto’s.

Zelfs als je onherroepelijk verliefd op een jurk, het is beter niet te kopen ter plaatse. Liefde kan wispelturig bewijzen, ook als satijn en zijde betreft. En het is al te gemakkelijk om ons hart te verpanden aan een spannende zoom die op heroverweging bewijst onwaardig dat de eerste vlucht van de fantasie.

Vergeet niet de weg minder reisde buiten de winkelcentra. Hoewel het wordt steeds moeilijker en moeilijker om de kleine, lokaal eigendom winkels die gebruikt om te domineren Main Street te vinden, doen ze nog steeds bestaan.

Hun voordeel? U zult waarschijnlijk merken een selectie van zorgvuldig gekozen mode, cocktail jurken die niet de cookie-cutter winkelcentrum winkels hoeft te bevolken. Je zult meer van een één-op-één verbinding met de sales mensen, misschien zelfs de manager of eigenaar, die goed thuis in hun voorraad en staan klaar om u te helpen in uw zoektocht naar de juiste jurk te hebben.

Pas op, hoewel, van commissie op basis van klerken die hun eigen belangen voor ogen in plaats van jou. Als je kijkt in de spiegel en zijn verbijsterd over wat je ziet, neemt de verklaring van de verkoopster dat deze jurk is “zeker je” met een korreltje zout … en verder gaan.

Het internet heeft zeker de manier veranderd waarop we winkelen. Online browsen maakt het gemakkelijk om letterlijk honderden mogelijke jurken op ons gemak te bekijken, zonder het gedoe van het rijden, parkeren, wandelen, allemaal binnen het tijdsbestek van een winkel of een uur mall’s. U kunt winkelen in je pyjama. In het midden van de nacht of voor het ontbijt. Het is gemakkelijk.

De meeste online winkels hebben een redelijke uitwisseling beleid, maar je kan hebben om een restocking fee te betalen. Nog steeds, dat is goed om te weten, voor het geval dat impulsieve klik van de muis bracht rampzalige resultaten.

Winkelen met vrienden

Die middag in het winkelcentrum met je beste vriend of de bende kan een heel leuk zijn, maar niet noodzakelijk zo productief als je zou willen. Immers, je jurk is niet zo belangrijk voor hen als het is aan jou. Zij zullen uiteindelijk (of ze toegeven of niet) worden verveeld met de all-over-je thema van de dag.

Dus verwacht wat uitstapjes naar de videotheek, de snoepwinkel en food court, en misschien zelfs een onverwachte film. Het zijn je vrienden, maar ze hebben andere interesses naast je alle belangrijke jurk. Zij kunnen u aanmoedigen om iets, iets te kopen, alleen maar om het te krijgen met en ga verder met de dag.

Zij kunnen u vertellen wat ze denken dat je wilt horen over het totaal ongepast roze frou-frou toga, in plaats van de god eerlijke waarheid. Of ze kunnen u met opzet misleiden, begeren de jurk voor zichzelf of misschien zelfs willen beter dan je eruit ziet. Vrienden zijn mensen, ook. Accepteer hun tekortkomingen, en laat het niet vertroebelen uw oordeel.

Accessorize

Te parafraseren, geen jurk is een eiland. Je hebt meer dan alleen dat cocktail jurk naar een complete outfit hebben.

Schoenen. Sieraden. Avondtasje.

Tenzij het een jaren vijftig-themed partij, het is niet nodig om alles match precies hebben. Dat gezegd hebbende, dit jaar de modetrend is een matige terugkeer naar de gemengde blik complementeren accessoires. Goede smaak regels.

In het algemeen zult u wilt uw schoenen te halen op kleur en / of stof binnen je jurk om uw algehele look te coördineren. Dit geeft je meer speelruimte om uw avondtasje reflecteren of te onderscheiden van het ensemble.

Nogmaals, sieraden moeten accentueren, niet overheersen. Twee stukken, drie max, of ze nu ketting, armband, oorbellen, ringen, of haaraccessoires. Een goede tip die teruggaat decennia is nog een laatste blik op jezelf te nemen voordat u vertrekt naar het feest en opstijgen een sieraad.

We hebben de neiging om de pretties stapel op het laatste moment. Waaronder parfum. Maar houd geur tot een minimum. U kunt de manier waarop je je voelt wanneer gedrenkt in de nieuwste geur-satie aanbidden, maar geloof me, anderen misschien niet uw toewijding delen. Je zult tegen een scala aan boeketten, allergieën, en degenen die gewoon niet willen snuiven uw parcours.

Onderkleding zijn onderdeel van accessorizing. Lijfjes passen beter dan een goede, kwaliteit brasserie. En ondanks wat je ziet op de straat en in de films, het is meestal beschouwd als slechte vorm om bh-bandjes, haken, en onderarm steun te geven aan een luxe feest.

Ook moet de jurk niet zo strak dat het bossen meer dan panty, tailleband, of andere oneffenheden in je buik of derriere zijn. En als de jurk is niet gevoerd en aan de pure zijde, kan je jezelf opnieuw kennis met die kanten slip aan de onderkant van uw ladekast.

Het is een wrap. Breng altijd een sjaal, fluwelen jasje, of lichtgewicht cape met u-voor het geval dat. Het is moeilijk om de temperatuur te regelen in een openbare ruimte ingenomen door een grote groep mensen. Iemand zal altijd te warm of te koud te zijn. Laat het niet te zijn u. Als het te warm wordt, kunt u de wrap sloot. Als het koud is, je bent voorbereid.

Heb nu plezier

Je hebt uitgekozen de juiste cocktail jurk, wijselijk accessorized, en genoten van de reis. Nu ben je klaar om te gaan. Verban deze last minute zenuwen en vraagtekens. Het is tijd om plezier te hebben. Go for it, girl. Het is jouw nacht. Uw tijd om te vliegen!

Comments are closed.