6 stappen om te kleden in vintage stijl mode 03/08/2014 at 5:08 am

Vintage-Fashion

1. Ga naar buiten en de winkel! Tegenwoordig, om te kleden in vintage stijlen, hoeft u niet langer te duiken in de kast van je oma, of ga naar de dichtstbijzijnde kringloopwinkel. Deze dagen spaarzaamheid winkels zijn zich terdege bewust van de eisen van het volk voor vintage. We kunnen zeker onze high street pond om te zoeken naar onze populaire vintage stijl mode.

2. Zoek jezelf een vintage stijl jurk. Een ding dat is kenmerkend voor de manier waarop de dames gebruikt om te kleden is, ze altijd droeg een jurk. Weer of geen weer, de dames in het verleden altijd goed verzorgd, met een mooi uitgesneden jurk. Dus wat voor soort jurk moeten we kiezen voor het verleden vast te stellen? Ik zou je aanraden om een tijdperk te kiezen die in het bijzonder aanspreekt. De jaren ’30 zijn voor dames die hun bochten, ’40 omarmen voor iemand heel petite en jongensachtige, jaren ’50 voor de vrolijke en heldere, jaren ’60 is het tijdperk voor iemand die durf en de jaren ’70 voor iemand die een beetje van een wild kind.

3. Nou, laten we eens zien wat voor soort keuzes die we kunnen spelen. Stel je voor het dragen van een zweverig maxi jurk met een bloem ring in je haar, zou dit een perfecte bohemian wild kind te maken. Een jaren ’60 kleine mini jurkje in een koraal kleur, zou wel heel gaaf voor de girlie dame in je die alleen maar wil om haar benen te pronken met zijn! Als je houdt van een beetje drama en kleur, zou een jaren ’50 voorzien-lijfje jurk met een grote rok ideaal voor jou. Voor iemand die graag hun petite figuur verbeteren, zou een ingerichte pencil jurk in een opvallende groene passen bij de factuur. Hoe zit het met het proberen een gouden bias cut nummer voor de sexy jaren ’30 vixen in je?

4. Om je look te moderniseren, team je jurk met een paar leggings of een kleurrijke panty. Dit zou de sleutel zijn om het uiterlijk van een schone-update te geven. Casual leggings zien heb je een praktische kant die helpt om je leven te organiseren. Een aantal leuke gekleurde panty’s zou een koele optie om je outfits fleuren zijn.

5. Wat de keuze van de schoenen je outfit zou kunnen nemen naar een ander niveau? Ik zou zeggen dat sommige platform laarzen voor de mod-stijl mini jurk gewoon perfect zou zijn. Sommige creeper schoenen zou perfect zoet met een jaren ’30-stijl lange jurk, of een jaren ’50 swing jurk. Ze zijn comfortabel, en de toegevoegde platform geef je de extra wow! factor of de hoogte die je nodig hebt.

6. De perfecte make-up zou een eyeliner flick en een karmozijnrode rode lippenstift zijn. Dit is de geweldige combinatie voor iedereen die een glamoureuze stijl wil.

Comments are closed.