Handige Tips voor Inkoop Zonnebril 13/07/2014 at 12:15 pm

 

zonnebril asos model_thumb_500x601Er zijn zoveel stijlen om uit te kiezen, hoe kies je de beste zonnebrillen voor jou? Hieronder volgen enkele belangrijke punten om te overwegen.

Zonnebrillen zijn een noodzakelijke vorm van bescherming voor iedereen venturing buiten. Zonnebrillen beschermen onze ogen tegen de schadelijke ultraviolette (UV) straling, terwijl het verminderen van schittering en ogen te beschermen tegen zon-gerelateerde oogproblemen. Dat gezegd hebbende zijn er nooit meer een zonnebril opties, ontwerpen, technologie en stijlen om uit te kiezen geweest.

Of je zonnebril behoeften zijn in een designer zonnebril, zonnebrillen voor uw kinderen, prestaties en sport zonnebrillen, recept of zonder recept zonnebril zal het moeilijk zijn om slechts een paar te selecteren.

Er zijn een paar nuttige suggesties om u te helpen bij de aankoop van een zonnebril. Het is belangrijk dat het frame past comfortabel op je gezicht, als je een beeldje dat te groot is in gedachten te houden kan het vaak worden aangepast. Als metalen frames worden gekozen ze kan soms licht gebogen voor een betere pasvorm, kunststof kozijnen kan vaak worden voor een betere pasvorm verwarmd. Er zijn aanbevelingen voor het vinden van zonnebrillen vormen en kleuren die je eigen gezicht vorm en kleur zal een aanvulling, vraag uw verkoper voor ideeën. Het kan worden opgemerkt dat een zonnebril in het algemeen nemen op grotere maten, als dragers willen de ultieme bescherming tegen de schadelijke stralen van de zon.

Het is ook belangrijk om alleen een zonnebril kopen met 99-100 procent UVA-en UVB-bescherming moeten etiketten de lenzen worden bevestigd. Het is een goed idee om een zonnebril die de zon blokkeren van alle kanten door het dragen van een grote ingelijste bril die rond het gezicht dragen. Een hoed met brede rand kan ook gedragen worden voor verdere bescherming.

Designer zonnebrillen zijn nooit meer overvloedig of populair geweest. De zonnebril meestal in de pas met de bepaald beeld dat de ontwerper al heeft gemaakt met hun kleding, reclame-en accessoire ontwerpen houden. Meestal als je van de kleding van een ontwerper u hun zonnebril lijnen waarderen. De enige manier om zeker te weten is om de bril op proberen te vinden wat het beste staat. Samen met designer zonnebrillen beroemdheden brengen uit ontwerpen zoals de ontwerpers proberen ze in overeenstemming met het beeld dat ze hebben gecreëerd door middel van hun muziek, films, televisie en modellering te blijven.

Zonnebrillen zijn net zo belangrijk voor kinderen als ze zijn voor volwassenen, waarschijnlijk zelfs nog meer gezien de meeste kinderen meer tijd besteden aan het spelen buiten in direct zonlicht dan doen volwassenen. Het kan echter een beetje moeilijk om je kinderen te krijgen om een ​​zonnebril als buitenshuis dragen. Gelukkig zijn de opties in de zonnebril van kinderen blijken te zijn vrij om aantrekkelijk te zijn voor kinderen, en hopelijk de ontwerpen beschikbaar zal ze blijven dragen de tinten op een regelmatige basis. Children’s zonnebrillen zijn verkrijgbaar bij gespecialiseerde winkels zonnebrillen, optische winkels, en optische winkelketens en van uw opticien. Opgemerkt zij dat zonnebril lenzen zijn slagvast (de tijd vereist door de FDA) maar niet onbreekbaar, dat is waarom veel ouders liever het polycarbonaat (onbreekbaar) lenzen voor zonnebrillen hun kinderen aangezien zij sterk en duurzaam. Sport zonnebrillen en sportbrillen zijn een andere optie voor de kinderen in plaats van gewone zonnebril, zoals de sport-zonnebril duurzamer zal zijn. Sunglass clip-ons voor de kinderen brillenglazen kan ook worden gekocht.

De populariteit van buiten sporten zoals skiën, snowboarden, mountainbiken, bergbeklimmen, golfen, zeilen en kajakken zijn top van de lijn ontwerpen en uitstekende technologie die werd ontwikkeld in de sport lenzen. Sport zonnebrillen zijn verkrijgbaar in lichtgewicht, duurzame materialen, flexibele ontwerpen zonder slip ontwerpen en prachtige lenzen opties. Getinte lenzen zijn gemaakt in diverse kleuren om efficiëntie in bepaalde situaties helpen. De polycarbonaat (onbreekbaar) lenzen zijn zeer sterk en slagvast geven voordeel voor mensen die betrokken zijn bij hoge impact sporten. De gepolariseerde lenzen zijn een goede keuze voor mensen die deelnemen aan sporten zoals zeilen en skiën waar water en sneeuw zijn betrokken. Natuurlijk zijn er multifunctionele zonnebril, met een zonnebril in een verwisselbare lens systeem ontwerp met verschillende lenzen voor verschillende omstandigheden.

Prescription brildragers kan recept zonnebril kopen met alle stijlen en opties van de reguliere zonnebril. Het leuke van het bezitten recept zonnebril is dat je je zonnebril kunt dragen buiten en niet steeds op zoek gaan naar je clip-on covers lenzenvloeistof. Prescription zonnebrillen zijn verkrijgbaar van basic tot high recept behoeften met bifocale en progressieve lens opties. Prescription zonnebrillen zijn ook verkrijgbaar in designer en celebrity ontwerpen, tenzij er een ernstige bocht in de wrap, waardoor vervorming zou veroorzaken. De fotochrome lenzen zijn een geschikte keuze waardoor de drager om van zonlicht waarin de lenzen donker naar de binnenshuis waar de lenzen lichter helaas met deze specifieke zonnebril UV niet in de lens zonder speciale toepassing zijn.

De niet-receptplichtige geneesmiddelen (plano) zonnebrillen worden geleverd in een grote verscheidenheid van styling, ontwerpen en materialen. De vormen en stijlen voor zowel mannen als vrouwen variëren van sportief tot retro, rechthoekig, futuristische en glamoureuze Bejeweled en verfraaid looks. De Jackie O vormen, en de verscheidenheid van getinte glazen van blauw naar koraal zijn de meest populaire stijlen van het moment. Er zijn ook ontwerpt, die komen in randloze en semi-randloze opties. Frame materialen zijn plastic, metalen en speciale metalen zoals roestvrij staal, aluminium en titanium (alle met lichtgewicht en duurzaamheid). De klassieke Aviator stijl van de jaren 1950 en 1960 is een andere populaire optie. Juwelen en steentjes op de voorzijde of tempels is een andere trend.

Zonnebrillen zijn er in meer ontwerpen en stijlen dan denkbaar. Het is nog nooit meer in de mode om veilig te zijn geweest. Ongeacht wat het ontwerp u selecteert de bottom line is de zonnebril beschermt een belangrijke troef, je ogen. Iedereen is gevoelig voor zon-gerelateerde oogproblemen die kan variëren van UV-licht beschadiging van het hoornvlies en netvlies te staar, het beschermen van uw ogen is van het grootste belang om uw toekomstige gezondheid van het oog te verzekeren. Zorg er altijd voor om lenzen te kopen met 99-100 procent UVA-en UVB-bescherming.

Comments are closed.