10 tips voor het passen van trouwjurken 16/06/2014 at 7:17 am

De zoektocht naar uw droom trouwjurken kan een lang proces, waarbij vele bezoeken aan bruids boetieks en kleding ontwerpers. Voordat u recht in duiken, kijk op onze lijst met tips om te proberen op bruiloft jurken die veel gemakkelijker.

bruidsjurk

1. Probeer op verschillende vormen en stijlen. Het hele punt van het gaan naar een bruids boetiek is om zo veel keuze mogelijk hebben, dus maak er het beste van en proberen op kleding stijlen die je normaal niet zou overwegen. U kunt worden verrast wat je verliefd op.

2. Laat het vaststellen van uw budget voordat u begint met winkelen en de verleiding weerstaan ​​om te proberen op die prachtige designer label jurk die manier buiten bereik. Als je je laat vallen in liefde met het onbereikbare, zal het veel moeilijker worden om de juiste jurk voor u te vinden binnen uw budget.

3. Voorkom dat de winkelbediende om suggesties te doen wat bij je past, maar uw definitieve beslissing zelf. Je mag betreuren onder druk in het kopen van een jurk die is niet uw persoonlijke favoriet, maar die anderen hebben gezegd ziet er het beste. In geval van twijfel weg te gaan met foto’s van u in beide jurken en neem de tijd over de uiteindelijke beslissing.

4. Doe dragen effen wit ondergoed … een zwarte string kan echt afleiden van het totale effect!

5. Breng langs een lichte badjas of wikkel om de bruids boetiek, zodat u kunt zitten en chatten met je vrienden of dwalen rond op zoek naar andere opties in tussen proberen op elke jurk.

6. Niet je hoop vestigen op het vinden van de perfecte jurk op uw eerste shopping trip. Het kan bezoeken aan verschillende bruids boetieks over een periode van enkele weken om echt te weten wat u precies wilt.

7. Heeft een vriend foto’s van je in alle jurken die mogelijke keuzes zijn. Het belangrijkste is, noteer de jurk merk en het model, de prijs en alle andere details in een notebook. Je zou verbaasd zijn hoe snel je vergeet welke winkel had die jurk tegen welke prijs.

8. Maak niet de fout te denken dat je kunt geld besparen door het bestellen van de dezelfde jurk online tegen een lagere prijs niet te maken. Online aankopen niet komen meestal met fittingen en wijzigingen, dus je kan hebben om extra te betalen voor een dienst die de bruids boetieks inbegrepen in de prijs. Echter, er is een online bruids winkel, genaamd Bridesire, die tegen lage prijzen flexibele en betrouwbare bruids diensten aanbiedt. Je kunt waarschijnlijk check ze uit.

9. Niet te plannen zelf. Beperk jezelf tot twee afspraken per dag, en ja de meeste bruids boetieks vereisen u om een ​​afspraak te boeken. Ga dan voor een kopje koffie of champagne en piekeren over uw opties. Als u nog niet ontdekt uw droom trouwjurk, herhaal dan de volgende week, en dan de volgende. Het zou leuk zijn na al!

10. Hoewel het leuk kan zijn langs al je vriendinnen te nemen op deze belangrijkste shopping trips, het hebben van te veel meningen kan verwarrend zijn. Liever langs slechts een of twee vrienden, wiens smaak min of meer eens zijn met de jouwe. Hoeveel van ons hebben tiener herinneringen worden overgehaald in kleding aankopen die echt waren ons niet door overenthousiaste vrienden? Vergeet niet dat uw trouwjurk is niet een impuls aankoop, en gaan met de adviezen je echt kunt vertrouwen.

Comments are closed.