Designer Sjaals – de perfecte accessoire voor je nek Versier 01/04/2014 at 9:35 am

Sjaals zijn gemaakt in verschillende stoffen zoals wol, kasjmier, zijde, katoen, enz. Men kan talloze ontwerpen vinden in sjaals gedrukt op verschillende kleuren. Sommige mensen, zoals strepen, terwijl sommige anderen zoals vet dierenprints.
bob_silk_scarves1

Sjaals zijn gemaakt door een aantal high-end designer labels. Sommige van de prominente merken omvatten:

Fendi

Een Italiaans merk dat wordt aanbeden door beroemdheden en fashionista’s, is Fendi is het creĆ«ren van een uitzonderlijk trendy merchandise sinds 1925. Een stijlvolle Fendi sjaal zal elke outfit verbeteren. Check out de Zucca afdrukken sjaal, die is extreem zacht en licht van gewicht. Gemaakt van zijde-wol, deze franje sjaal heeft de stijlvolle Zucca print all over it. Een andere chique optie die je zelfs kunt dragen om te werken op een koude winterdag is een basic bruine sjaal gemaakt van wol.

Draag een Fendi sjaal en dragen hun iconische handtas en u bent verzekerd om complimenten in overvloed te ontvangen.

Givenchy

Dit luxe Franse merk heeft een verbazingwekkende verzameling van vierkante sjaals voor vrouwen in materialen zoals zijde, wol, chiffon, enz. De ontwerpen zijn eindeloos, het recht van delicate bloemenprints, gothic, luipaard print, sier te schaduwrijke tinten. De Givenchy handtekening sjaal is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een eenvoudige doch stijlvolle sjaal.

Het heeft het merk logo herhalen op. Gemaakt van zuivere wol en verkrijgbaar in paars, deze sjaal biedt een gezellige uitstraling.

Burberry

Londense straat stedelijke stijl is terug te vinden in de collectie van accessoires, die jeugdig en moeiteloos stijlvol Burberry’s. Deze Britse designer label heeft een aparte reeks van sjaals in geruite prints voor mannen en vrouwen.

Elk meisje zou graag zelf een kasjmier sjaal, die zowel zacht en zorgt voor warmte. Cashmere sjaals van Burberry zijn gemaakt in de klassieke ruitjesopdruk met een aantal van hen hebben van een pony. Nog een andere tijdloze sjaal met ruitmotief is hun weelderige merino wollen sjaal in militaire rood.

Men kan ook kiezen voor cashmere of linnen sjaals, die iets groter controles hebben en worden aangeboden in de kleuren zoals wit, antraciet, bruin, enz.

Roberto Cavalli

Nog een andere Italiaanse modehuis, dat wereldwijd bekend staat om zijn exotische prints en bijzondere ontwerpen. U vindt een uitgebreide collectie van designer sjaals gemaakt in zijde die geweldig met casual kleding zou zien te vinden. Een fundamentele groene sjaal die is gemaakt van hoogwaardige wol zal niet alleen houden je warm, maar zal ook een vleugje kleur toe te voegen aan een t-shirt of een blouse. Wilt u een mix van kleuren, de exotische bloem sjaal in zijde en in een dier print is perfect.

Ook al is een breed scala van sjaals verwennen voor de keuze, maar ook de neiging om het een uitdaging voor u om de juiste sjaal spotten. Daarom moet u deze factoren in het achterhoofd te houden:

– Als u op zoek bent naar een sjaal voor bovenkleding, selecteert stijlen die dik zijn en geven warmte. Dergelijke sjaals zijn over het algemeen hechte
De lengte van de sjaal belang. Probeer de lange en korte sjaals en neem vervolgens een keuze
– Voor degenen die wensen om een sjaal als een mode-accessoire te dragen, zijde is de beste optie

Comments are closed.